Almenäs 22/11 2008

Här kommer ännu en bild från gårdagens session utanför Borås!


Henke nyper på "Verres Militaries"

Almenäs 22/11 2008

Vi var ett större gäng som idag begav oss mot vårt eget "Magic Woods", Almenäs. Det var Henke som tyckte jag skulle hänga med då han aldrig varit där innan. Och visst ställer man upp för laget!


Jonas tar i på "Loaded"

Idag var det en enda stor utmaning...Snön!!...Men vi hoppades på det bästa.
Efter att snön tog ledningen med 1-0 då henke gasade framåt i backe, men åkte bakåt, så kom vi fram till blocken. (Henke byter nog till vinterdäck efter idag). Vi började i området "Myra" där vi fick se en antal flashar på problemet "Hangover". Bra start på dagen!


Åsa sträcker sig låååångt på "Du Bist"

Vi körde även på problem som "Du Bist", "Loaded", "Verres Military" och "Shit Happens" m. fl.
Snön vann kampen idag då den blötte ner många toppar, men snart så vinner värmen över den och vi kan åter komma tillbaka och sända hej vilt.


Markus crimpar hårt på "Verres Military"

Tack för en underbar dag under en värmande sol och blå himmel!

Tjörn 16/11 2008

Jocke och jag hade solguden på vår sida, men inte vindguden.
Efter att ha börjat dagen med att bli blåsta på både session och bestigning på Utsikten tog vi bilen och begav oss till området Death Valley. Ett coolt område med mycke höga väggar och en del kluriga slabbar.


Jocke närmar sig toppen på "Mr McDonalds"

Vi började med att testa ett projekt som Padde jobbar på, men vi gav upp det eftersom greppen helt plötsligt tog slut. Istället gjordes en högboll med lite dynamiska moves till två stora tvärprickor. Lita aldrig på Jocke när han säger att en topp inte är slopig.


Johan börjar fatta att han måste nypa på "Herran Jumala"

Vi gjorde lite nytt också. 2 små slabbar mitt emot de höga väggarna. En fick namnet Mr McDonalds och en Herran Jumala. Vi satte också upp ett slopigt och rätt tungt slabbprojekt. Kanske blir tick på den nästa gång vi åker dit.

En rolig dag med mer rekande än klättring.

Flashback Teneriffa, 2007

Satt framför datorn och började småkolla på gamla minnen från mina sessions på Teneriffa. Hittade några gobitar från området Porís de Abona. Fick mersmak av bilderna och smålurar på att åka tillbaka under 2009 för att sända lite på riktigt, beställa Topo med mera.
Lägger upp lite bilder från när jag var där november 2007.








Lysekil 2/11 2008

Klättrandet från gårdagen följdes upp med en utflykt till Lysekil. Jocke, Sari och jag packade väskorna med kaffe och varma kläder för att bege oss ut till spetsen av samhället Lysekil.
Ett hyfsat nytt område, iaf för oss Göteborgare, som bjöd på kanonlinjer och härlig friktion. Om man någongång varit i Fiskebäcksvik och kännt på stenen där så var det i stort sett samma i Lysekil.

Vi träffade även på ett gäng klättrare som är grundarna av området. Vi hoppas självklart på att träffa dem snart igen och att vi får ett besök ner till Göteborgs sandbaggade slabbar och andra problem!

Tack för en grym dag!
Här bjuds det på några riktigta guldklimpar från dagen!


Johan på en fin spricka


Jocke på en fin och balansig spricka nere vid havet


Johan på samma spricka som Jocke


Marco värmer upp


Jocke sträcker sig efter det überdåliga greppet


Klättring eller flexar han?`Mr X??


Marco visar beta på en känslig väggtur

Hönö 1/11 2008

En strålande Alla helgona dag kan inte förstöras genom att sitta instängd i lägenheten. Därför besöt sig Sari och jag för att ladda upp med kaffe och bullar och kamera för att bege oss ut till Hönö.
Målet var inte att sända, utan mer koppla av. Det var fler klättrar som beslutit sig för en dag på öarna och med det vädret som vi hade, vindstilla och klarblå himmel.

Passade på att börja nöta på mina nya dojor så min fotteknik idag sög fett, men hoppas på bättre imorgon i Lysekil.


Johan på "Pincha Coladâ"


Johan på "Kolla! Fettot har vita jeans"


Sari njuter av kvälls-solen vid Hjälmblocket


Kändes i hjärtat när vi lämnade Hönö denna vackra kväll

RSS 2.0