Mellby 29/7 2008

Efter en dag med sol, regn, sol igen, åska och sedan sol igen så begav sig Ted, Jocke, Ia och jag till Mellby för att känna på de svettiga stenarna.

Blev en runda med lite klassiker i Mellby med en uppvärmning på "Instant Classic". Vidare gick för att köra på väggen där problem som "Älvan" finns. Väl där fick vi besök av några fransoser som cyklat från Frankrike. Herre Jomala!!!
Kvällen avslutades med att fenedras på Göteborgs egna King Line "Norrlands Guld".

Ted flaggar ut på Instant Classic 6c Jocke på väg mot toppen på Instant Classic 6c Ted på ett av sina försök på Norrlands Guld 6c

Gärdsås 27/7 2008

För att dränka mina sorgen efter att flickan flygit tillbaka till Finland så behövdes något att göra.
Ringde Oskar och en kvällsboulder-tur var bokad.

Vi begav oss till Gärdsås för att klänga lite på sockerbits-blocket.
Vi hade väl en sådär kväll, med tanke på att svetten rann ut fortare än vad vi hann dricka och för att finna något stick över huvudtaget så hade vi fått bege oss till Island.

En trevlig kväll blev det iaf och nu är man tillbaka till vardags-slitet.


Oskar på "Den andra areten" 5+

Bemböle, Finland 16/7 2008

Efter en disig morgon och inga planer på schemat såg det ut som det skulle bli ännu en klätterfri dag. Men molnen ändrade sig och så gjorde även jag.


Johan på "Mogadishu avenue" 6a

Befinne mig just nu utanför Helsingfors, i Espoo, för ett besök hos flickan. Men Espoo bjuder även på lite klättring i ett område som kallas Bemböle.
Idag tog begav jag mig till området för att hitta klättringen.'
Det började dock illa med att vi inte hittade de första blocken. Men efter det hittade vi en fin vägg som bjöd på fina problem i varierande grad. Sittstarter och ståstarter och en del högbollar.

Blev inte så mycket klättring idag, efter allt scoutande. Men det blir snart återbesök!

Johan toppar ur Jack basic 5+ Johan gör ett försök på Nimbus 2000 6c

Sendar-bilen

När det bara regnar i Göteborg, chansar man på att åka över till östkusten för att klänga på bumlingarna här. Men vädret tycks förfölja mig. Andra gången som jag gör ett försök att ta mig till Järnforsen för att klättra. Andra gånge som vädret förstört en hel vecka med regn.

Vad gör man?
Rekrytera musklerna och tränar campus??
Nej nej


Jag har nu sett till att jag får de bästa förberedelserna för varje session jag ger mig ut på. Jag har skaffat mig en ny sendar-bil. Se och njut!


RSS 2.0